panowie a może ma ktoś jakiś niepotrzebny licznik czy cos chodzi Mi o sam głośniczek do Licznika w O2.
[O2] Szukam kogoś kto zakoduje licznik
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez DeoMarillo, Jeden licznik z maxi-dotem mam na zbyciu (843G) a w InterAuto zakodują ci go bez problemu.
Super czy ten licznik podejdzie do mnie ? , jesli tak to odezwij sie na priva dogadamy sie co do ceny.
PozdrawiamRaz na wozie , raz pod wozem ,raz w nawozie....
Komentarz
-
-
Enriquez, moim zdaniem nic z tego nie będzie, bo potrzebowałeś maxi do przed FL a kupiłeś do FL.
Jeśli chciałes wrzucić ten licznik do siebie to powinien podejść (kwestia wymiany tarcz)Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Witam
A więc nie wszystko jest tkie różowe w kwesti dobierania podzespołów wg ETKI co by się nie rozpisywac to tylko przepiszę samego siebie z innego postu
Byłem w ASO wczoraj i montowałem licznik z Maxi Dotem 1Z0920843G który według ETKI podchodzi do mojego auta ( miesci sie w okresie produkcji) a teraz mam o nr 1Z0920803G i jakims cudem mimo usilnych staran ASO nie dało się licznika zakodowac a montował to elektryk który z licznikami miał do czynienia nie pierwszy i nie dziesiąty raz.
Szacunek dla niego za usilne starania się.Ale jeszcze mam nadzieję nie wszystko stracone bedzie jeszce kombinował zebym jednak miał Maxi DotaRaz na wozie , raz pod wozem ,raz w nawozie....
Komentarz
-
-
witam
wystarczy ze VIN auta z którego pochodzi mowy licznik będzie na czarnej liście to ASO nie zakoduje go nigdy. zawsze kodowanie online skończy sie niepowodzeniem.
wiem bo tak miałem. kupiłem licznik niby z rozbiórki auta ale VIN był na czarnej liście.
Jeśli będziesz miał pin do nowego i do starego to jest możliwość wkodowania.
Komentarz
-
Komentarz